Van Speyk FAQ

Algemeen:

1. Wat is Van Speyk?
Het nieuwe Nederlandse horlogemerk Van Speyk is een samenwerking van ondernemers die tussen de bestaande horlogemerken niet dat horloge konden vinden dat hen aantrekt. Het horlogemerk Van Speyk refereert aan de Nederlandse held Jan van Speyk die als zeevaarder de bijnaam "de schrik der roovers" verkreeg. In 1831 blies hij met de woorden "dan liever de lucht in" zijn schip op om het niet in handen te laten vallen van de Belgische opstandelingen, en kwam daarbij om. Een Van Speyk horloge is een horloge dat kwalitatief, betrouwbaar en betaalbaar is.
2. Waarom kies ik voor een Van Speyk horloge?
Een Van Speyk horloge is een horloge dat kwalitatief, betrouwbaar en betaalbaar is. Daarnaast is elk Van Speyk horloge voorzien van een betrouwbaar uurwerk, saffierglas en fraaie afwerking. Van Speyk horloges staan voor een Nederlandse achtergrond, klasse, uitstraling en hoge kwaliteit. Van Speyk bewijst dat luxe niet duur hoeft te zijn.
3. Waar worden de Van Speyk horloges vervaardigd?
De nieuwste generaties Van Speyk horloges worden exclusief in Nederland vervaardigd door professionele horlogemakers. Derhalve mogen wij het predicaat “Dutch Made” voeren.

Bestellen:

4. Waar kan ik een Van Speyk horloge kopen?
U kunt via onze website een Van Speyk horloge kopen. Eveneens kunt u bij onze officiële dealers terecht.
5. Wat zijn de verzendkosten?
De prijzen op onze website zijn inclusief verzendkosten (aangetekend en verzekerd)
6. Zijn de prijzen inclusief BTW?
De prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW binnen de EU. Bestellingen die buiten de EU worden verzonden worden geleverd zonder 21% BTW (BTW-vrij).
7. Wat krijg ik precies als ik een Van Speyk horloge bestel?
U ontvangt het horloge in een luxe uitgevoerde horloge box, tezamen met een handleiding en garantiekaart.
8. Met welke betaalmethoden kan ik betalen?
U kunt kiezen uit Paypal, Creditcard (via Paypal) en bankoverschrijving.

Garantie:

9. Welke garanties biedt Van Speyk?
De Van Speyk horloges staan voor hoge kwaliteit en het zijn betrouwbare horloges. Alle Van Speyk horloges worden geleverd met een internationale garantie van 2 jaar, beginnend vanaf de datum van aankoop (datum vermeld op factuur). De garantie bestaat uit een waarborg tegen alle productiedefecten die zich binnen 2 jaar openbaren, niet zijnde handelingen van de gebruiker. De garantie omvat niet de schade die voortvloeit uit ongelukken, misbruik, het stoten of laten vallen van het horloge, het niet in acht nemen van de waterdichtheid, het openen van het uurwerk of andere handelingen waarbij garantie redelijkerwijs niet geboden kan worden.
10. Wat moet ik doen wanneer er een defect is aan mijn Van Speyk horloge?
Neemt u in dit geval contact met ons op of met een Van Speyk dealer en retourneer het horloge tezamen met de factuur.

Retourneren:

11. Hoe werkt de retourprocedure?
Het staat u vrij uw aankoop binnen 14 dagen na factuurdatum te retourneren. Het horloge dient in exact dezelfde staat te zijn als Van Speyk het aan u geleverd heeft. Daarnaast dienen alle officiële bescheiden, inclusief de originele factuur, te worden geretourneerd. Binnen 14 dagen wordt het aankoopbedrag gerestitueerd.

Overige:

12. Biedt Van Speyk mogelijkheden voor producten op maat?
Wij produceren tevens horloges voor bedrijven (reclame, sponsoring, relatiegeschenken etc etc). Van Speyk is tevens producent van het officiële Vitesse horloge. Als officieel tijdsponsor van de voetbalclub Vitesse hebben wij samen met Vitesse een chique horloge voor de echte Vitesse fan vervaardigd.
13. Ik ben geïnteresseerd in het verkopen van Van Speyk horloges als officiële dealer of distributeur. Hoe kan ik een dealerschap of distributeurschap krijgen?
We zijn altijd geïnteresseerd in het vergroten van ons netwerk. Stuur hiervoor een mail met uw bedrijfsgegevens naar: info@vanspeykwatches.com.
14. Hoe neem ik contact op indien ik vragen heb over een Van Speyk horloge of een andere algemene vraag?
U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: info@vanspeykwatches.com.